Výherkyně voucheru zachránila Prahu

Výherkyně voucheru a především hrdinka –  Alžběta Knyřová (na fotografii druhá zleva) zachránila Prahu před katastrofou. Společně s dalšími spoluobčany se totiž postavila okupantům a odhalila tajný plán třetí říše. A to vše v čase 0:53:49. Jsme velmi rádi, že voucher padnul do rukou takto nebojácné ženě a jejím hrdinným kamarádům.

Hrdinka Alžběta nám po hře prozradila, jak se jí únikovka Bombardování Prahy líbila:

Moje čtvrtá únikovka a určitě jedna z těch lepších. Jak již bylo zmíněno, autentické prostředí navodilo skvělou atmosféru, ve které má člověk pocit že mu opravdu zbývá jen malá chvíle než se něco stane…úkoly byly celkem řešitelné, pro člověka který už pár únikových her prošel docela pŕedvídatelné, ale i tak velmi zábavné. Mohu jedině doporučit 🙂

Únikové hry se slevou a zdarma

I vy máte šanci soutěžit o vouchery do únikových místností zdarma. Stačí sledovat náš Facebook a účastnit se některé z našich soutěží o voucher zdarma.

Únikovou hru Bombardování Prahy si můžete zahrát se speciální slevou 200Kč. Stačí při rezervaci použít náš slevový kód 16SOLVE597F. Kromě toho můžete využít i další slevy 10-40% do nejlepších pražských únikových místností.