Výherce soutěže o voucher do Door Z

Za dozoru týmu SolvePrague a randomizéru www.random.org jsme dnes vylosovali šťastného výherce soutěže o voucher v hodnotě 1590Kč na únikovou hru Door Z. Výherce si může libovolně vybrat jednu ze tří únikových her. My jsme naposledy navštívili únikovku Hanební pancharti a rozhodně jsme se nenudili.

Výherce voucheru Door Z

Celkem se u obrázku sešlo 139 lajků, 93 komentářů a 52 sdílení.  A abychom už nenapínali – výhercem voucheru v hodnotě 1590Kč se za svůj like u obrázku stává :

Katerina Dvorakova

Gratulujeme a poprosíme Kateřinu,  aby nás kontaktovala ve zprávě na našem Facebooku pro předání voucheru. A ostatní nebuďte smutní. Máme pro vás speciální ceny útěchy:

Sleva 600Kč a losy navíc do příštího losování

Na jakoukoliv únikovou hru Door Z od nás dostanete slevu 600Kč. Stačí při rezervaci uvézt kód solveprague do kolonky Poznámky/Promo kod. A to není všechno!

Všichni, kdo si s naším slevovým kódem zarezervují hru kdykoliv během srpna nebo září a ohodnotí ji u nás na kartě Door Z, od nás dostanou 3 losy navíc do příštího losování o voucher zdarma! Abychom věděli, že jste to vy, tak stačí k hodnotícímu komentáři přidat fotku vaší skupiny, kterou najdete po hře na facebooku Door Z. Komentář vkládejte se jménem, pod kterým vás najdeme na Facebooku.

Email los navíc

Každý, kdo se během září přihlásí se svým emailem k našemu newsletteru od nás dostane další 1 los navíc. Zároveň si můžete být jistí, že vám další soutěž o voucher zdarma nikdy neunikne, protože vám o ní dáme vědět emailem hned jak ji spustíme.