Nová úniková hra PRAGUECEPTION

Co je realita a co sen? V Praze vznikla nová úniková hra PRAGUCEPTION. Jak už název napovídá - nejvíce se mohou těšit především fanoušci filmu Inception (Počátek). Po celou dobu se totiž budete pohybovat na hranici mezi snem a skutečností.

Filmové kulisy v PRAGUECEPTION

Na hře se podepsala práce profesionálních kulisáků a expertů od filmu. Jednotlivé místnosti jsou velmi pěkně provedené a chvílemi si budete připadat skutečně jako ve snu, nebo v jiné dimenzi.

Díky ne příliš těžkým a zároveň zábavným úkolům hra přirozeně plyne, jako byste byli součástí samotného filmu. Hru můžeme doporučit i začátečníkům s únikovými hrami nebo rodinám s dětmi.

Pragueception_Solveprague

SolvePrague tým - překonáte náš současný rekord 47 minut 40 sekund?

STRV a profesionální software

Zajímavostí je spolupráce na vývoji softwaru s profesionálním softwarovým studiem STRV. Jedná se o software, který zabezpečuje bezproblémový chod únikovky.

Samotní únikáři poznají rozdíl v tom, že se výrazně snižuje chybovost lidského faktoru a eliminují se problémy v únikovce. Pro český trhu únikových her je to zase další krok směrem k technologicky promakaným únikovým hrám v Americe nebo v Rusku. Z Prahy se tak pomalu ale jistě stává Evropská kolébka těch nejlepších únikovek.

Vzhledem k tomu, že tvůrci z Escapex se pravděpodobně chystají pustit i do tvorby dalších únikových her, tak se rozhodně máme na co těšit.

Sleva 150Kč

Dejte dohromady partu kamarádů a vyražte na únikovou hru Pragueception. Při rezervaci jednoduše zadejte kód solveprague do pole poznámka a automaticky získáte při placení slevu 150Kč.

Chcete odebírat naše novinky ze světa únikových her a účastnit se soutěží o vstupy zdarma na nejlepší únikovky v Praze? Přidejte svůj email níže a vše se dozvíte jako první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *