Nová sci-fi únikovka Galactic Pioneers překonává očekávání

Veděli jsme, že se chystá něco nového. Věděli jsme, že to bude dobré. Ale že až takhle dobré…

Kvalitní únikovky v Praze

V Praze je skutečně velké množství kvalitních únikovek. Prakticky každá nová hra, kterou jsme v posledním roce navštívili byla dobrá. To je velmi dobré znamení pro trend únikovek v Praze – nově vznikající únikovky nejsou vůbec špatné.

Na druhou stranu jsme už delší dobu čekali na nějakou skutečně velkou parádu, která by nám vyrazila dech. A dočkali jsme se!

Joey

Vesmírný zážitek v Galactic Pioneers

Co je na hře tak dobré? Bez přehánění – všechno. Od parádních rekvizit, přes dotažený příběh až po neotřelé úkoly. Tvůrci si pohráli s každým detailem a na hře je to vidět.

Více už ale nebudeme prozrazovat. Například vám neřekneme, jestli máte na něco používat zbraně (pokud nějaké dostanete), jestli je mise vůbec bezpečná, ani jak se vyhnout díře ve stázi. Děláme si srandu, žádná díra ve stázi tam nebude…

Hodnocení hry Galactic Pioneers

9,4 / 10 Tvůrci Galactic Pioneers tak posouvají úroveň pražských únikovek zase o level výš. Galactic Pioneers jednoznačně řadíme mezi špičky pražských únikových her a doporučujeme rozhodně nevynechat.

Vytvořit sci-fi únikovku se zdá být jako logický nápad v širokém spektru témat únikových her. Přesto je Galactic Pioneer´s první sci-fi únikovka v Praze. Únikové hry prochází vývojem a k tomu, abyste dokázali vytvořit kvalitní sci-fi únikovku potřebujete:

  • zkušenosti
  • nápady
  • rozpočet na technologii

a hlavně musíte mít rádi žánr sci-fi. Všechno se najednou sešlo u majitelů MindMaze a tak jsme svědky jedné z nejlepších únikovek, kterou jsme s naším týmem odehráli. Ostatně, další  hodnocení už necháme na vás na profilu hry Galactic Pioneers a teď už si užijte trailer a jestli se vám bude líbit, tak rovnou rezervujte hru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *