SolvePrague.cz na 2. místě v soutěži affiliate roku

Máme velkou radost, že se náš projekt SolvePrague.cz umístil na 2. místě v soutěži affilite roku 2018 (kategorie obsahové portály) v konkurenci více než 40 projektů. Opravdu jsme to nečekali a potěšilo nás, že projekt porotu zaujal.

Jedním z hodnotících kritérií byla i spokojenost a zapojení fanoušků. A tak velké díky patří i vám všem, kteří na SolvePrague.cz chodíte, přispíváte nebo máte liknutý náš Facebook.

Současně je to pro nás obrovská motivace pokračovat ve vylepšování projektu. V příštím roce se tak můžete těšit na ještě více soutěží, akcí a novinek ze světa únikových her.

Co je to affiliate?

„Co je to vlastně affiliate?“ je velmi častá otázka, když někomu vysvětlujeme, jak SolvePrague.cz funguje. Druhá nejčastější reakce je „Aha, dáš si pivo?“, což volně přeloženo znamená „Co to sakra meleš ty vořechu.“

Přesto se většina z nás denně s affiliate projekty setkává. Například Heureka.cz je největší affiliate v Čechách a vlastně velká většina online projektů a eshopů affiliate používá, jelikož se jedná o jeden z nejlépe fungujících marketingových kanálů. Více o tom, co je to affiliate, se dozvíte například na wikipedii.

Soutěž affiliate roku 2018

Soutěž affiliate roku pořádá druhým rokem společnost VIVnetworks. Kompletní výsledky letošního roku najdete na webu affiliateprojektroku.cz. Odbornou porotou tvořili letos markeťáci a projekťáci ze společností Hej.sk, Dr.Max, Tescoma a Zoot.

Ještě jednou děkujeme za podporu všem fanouškům únikovek, kteří SolvePrague.cz sledují, a těšíme se na další novinky ze světa únikových her.

Affiliate_roku2018_porota

Porota Affiliate roku 2018

affiliate_roku_2018_predavani_cen

Gratulace pro 1. a 3. místo. Zakladatel SolvePrague.cz Petr Hučík vlevo z pohledu fotografa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *