Výherce soutěže o voucher na Bombardování Prahy

Dnes jsme losovali šťastného výherce voucheru na únikovou hru Bombardování Prahy. Jedná se o jednu z nejlepších únikových her v Praze s perfektní atmosférou a skvělou obsluhou. Když jsme hru navštívili my, tak jsme dokonce dostali na cestu becherovku. Pokud jste nevyhráli, tak nebuďte smutní. Únikovku můžete navštívit s naší exkluzivní slevou 200Kč. Stačí při rezervaci vyplnit slevový kód 16SOLVE597 a automaticky získáváte 200Kč slevu na vaší hru.

Výherce voucheru bombardování Prahy

A teď k tomu podstatnému a sice k losování výherce! Losovali jsme z celkového počtu 64 lajků, které se do dnešního odpoledne nasbíraly na soutěžním obrázku na Facebooku. Šance na výhru tedy rozhodně nebyly malé a abychom to už nenapínali, šťastným výhercem se stává….

Alžběta Knyřová

Gratulujeme a poprosíme Alžbětu, aby nás kontaktovala ve zprávě na našem Facebooku pro předání voucheru. Zároveň se těšíme, jak se bude hra Alžbětě i vám ostatním líbit. Nezapomeňte hru Bombardování Prahy ohodnotit, stejně jako budeme rádi za vaše hodnocení ostatních únikových her.

Více soutěží a akcí na SolvePrague

Již brzy se můžete těšit na další soutěže a akce. Pokud se vám soutěž líbila, tak si nezapomeňte liknout na náš Facebook. No a jestli si chcete být jistí, že vám nikdy nic neunikne a chcete dostávat upozornění na email přímo v okamžiku spuštění další soutěže, tak zapište svůj email níže.

Nemusíte se bát. Emaily od nás jsou krátké a jasné. Sami totiž neradi čteme dlouhé a nudné newslettery.